Monday, 22 February 2016

'How I Paint' Series: Seraphon, Saurus Knights

Painting Seraphon: Saurus Knights


Finally got round to painting these. I have kept the green style of the Saurus which guide to paint can be found in previous post on Saurus Warriors. The Cold Ones guide is below.


I went with Celestial Spears, i like the idea of mortal wounds on the charge.


As described in the colours of Seraphon post, I am going for this look eventually.


I based their scales in Khorne Red


Drybrushed with Averland Sunset.Then I based the skin with Rakarth Flesh.I then washed the skin with Agrax, and drybrushed with Wrack White, and also drybrushed the scales with FireBright Orange.I based the saddle with Rhinox, the strapping with Zandri and Claws with Eshin Grey. I washed with Agrax and Nuln.I painted the Eyes Blue and collar Gold with a Fleshshade wash.


I then started on the bases.
Next up were the riders, these are the same scheme as the previous Saurus Warriors which can be found in earlier post. But here are some WiP pics.


6 comments:

 1. How did you do that base effect?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Adrien,

   I will be doing a separate How I paint on the basing in a few weeks when I paint up a Stegadon. But in short it is paint blue, with sotek green random patches, then a lot of Agrellan Earth technical from GW on top, when this has dried and cracked, dry brush Tyrant Skull and then add blue glaze to the crystals sticking up and finally dry brush etherium blue round the bottom of the crystals.

   Delete
 2. Love your knights, really enjoy the color scheme.

  What colors did you use on the banner ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cheers dude! The Banner was sprayed White as a base coat, then glazes of Mephiston Red, Troll Slayer Orange, Fire Dragon Bright and Yriell Yellow applied using wet blend technique.

   Delete
  2. Thanks a lot, I'll try to mimic :)

   Delete
 3. đồng hồ ogival chính hãng mang trên mình thiết kế bởi sự kết hợp giữa hai phong cách Á – Âu tạo nên những đườdduownnets tinh tế, hiện đại của Châu Âu cũng như vẻ kín đáo có trong mỗi người Châu Á. Với sự kết hợp này, Ogival luôn nhận được sự đánh giá cao của người dùng trên thế giới.
  Hiện nay, Smartphone đã không còn xa lạ với con người và hầu như ai cũng có riêng cho mình ít nhất một cái. Với một chiếc Smartphone bạn có thể sử dụng nhiều sim cùng một lúc như vậy bạn có thể có nhiều số điện thoại khác nhau. Có người lại có đến hai ba chiếc Smartphone, nên có lúc bạn sẽ không kiểm soát được những số điện thoại mình đang xài. Bài viết này muahangtrenamazon.org sẽ hướng dẫn cách kiểm tra số điện thoại đang dùng của các nhà mạng giúp bạn dễ dàng quản lý và sử dụng những số điện thoại của mình.
  Trên thị trường Việt Nam luôn luôn tồn tại các mặt hàng bị làm giả, kém chất lượng. Tuy đồng hồ Skmei là sản phẩm giá rẻ những cũng bị làm giả vì vậy người tiêu dùng nên đến những cửa tiệm có uy tín và được đánh giá cao bởi cộng đồng. Ngoài ra người dùng có thể mua các sản phẩm của Skmei trên hệ thống mua sắm Amazon nổi tiếng trên toàn thế giới.
  mua kính thực tế ảo giá rẻ là loại kính cho phép người dùng tạo ra một môi trường thực tế ảo như một thế giới thật. Môi trường này luôn phản ứng và thay đổi theo ý muốn của người sử dụng. Thực tế ảo này tạo cho người dùng một cảm giác như một phần của thế giới ảo và hòa lẫn vào thế giới ảo này. Khi sử dụng kính thực tế ảo bạn sẽ được hòa vào một không gian 3D với góc nhìn rộng trông thật hơn so với việc ngồi trước màn hình máy tính.

  ReplyDelete